De afstudeerstage van Sven (afstudeer stagiair Frontoffice)

29/06/2021 IVO Stage

De organisatie draagt zorg voor alle medewerkers, inclusief een ‘doodgewone’ stagiair en dit draagt bij aan een enorme motivatie en drive.

Zo vertelde Sven Harteveld, 25 jarige student Business IT & Management. Sven heeft 5 maanden lang stage gelopen bij het Front Office. In het kader van zijn afstuderen heeft hij onderzoek uitgevoerd naar de zelfredzaamheid van de gebruikersorganisatie, en hoe deze te verbeteren.

Stage tijdens COVID

In een tijd van COVID, en daarmee het massale thuiswerken, is mijn opdracht anders gelopen dan ik in eerste instantie verwacht had. Het ontbreken van fysieke contact momenten met collega’s, en het ronddwalen binnen de muren van de organisatie, heb ik helaas grotendeels moeten missen. Echter stonden hier ook leuke ervaringen tegenover. Collega’s die dag en nacht beschikbaar waren voor vragen, het meerdere malen bijwonen van leuke online pub quizzen, en het ontvangen van mooie pakketjes om het thuiswerken dragelijk te maken, zijn allen voorbeelden van de leuke ervaringen in deze periode.

‘De fantastische bedrijfscultuur en leuke collega’s zijn dan ook zeker een rede om stage te komen lopen bij IVO. Ik raad iedereen dit aan.’