Johan Kok – Beheerder

Gestart bij IVO Rechtspraak: 1 januari 2021

Opleiding: hbo information engineering

Meest favoriete site/app: Dompas, een ontzettend handige app die je waar ook ter wereld je afstand en richting tot de Utrechtse Dom vertelt

Meest favoriete gadget: een stapeltje Raspberry Pi’s, het blijft leuk geregeld nieuwe dingen uit te proberen en met deze minicomputers kun je zo veel kanten op

“Onze containerplatformen staan aan de basis van veel nieuwe rechtspraakapplicaties”

Beschikbaarheid:

Johan staat elke maandag voor je klaar met een digitaal kopje koffie. Via de button hieronder kun je laten weten.

Plan een afspraak met Johan

Waar ben je trots op?

Dat onze containerplatformen aan de basis staan van veel van de nieuwe applicaties die binnen de Rechtspraak worden gerealiseerd. En dat ze stabiel werken. Met onze ontwikkelteams weten we de platformen goed te gebruiken.

Waar werk je aan?

We zijn druk bezig met automation, dus meer werkzaamheden in beheer automatiseren. Daarnaast bouwen we aan multi-cluster loadbalancing. Daarbij kun je per webservice dynamisch aangeven op welke plek verkeer over meerdere clusters wordt afgehandeld en hoe je bij verstoringen wilt overschakelen.

Wat maakt werken bij IVO zo leuk?

Alle betrokken collega’s – met z’n allen maken we de digitalisering van de rechtspraak mogelijk. We hebben heel veel verschillende expertises in huis en kunnen samen echt mooie dingen maken die ook nog eens maatschappelijk relevant zijn.