Joep Slingerland – Testspecialist

 

Gestart bij IVO Rechtspraak: 1 juni 2017

Opleiding: Small Business en Retail Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch

Meest favoriete site/app: de ING-betaalapp, die gebruik ik het vaakst en voegt voor mij het meeste toe

Meest favoriete gadget: mijn draadloze oordopjes, want ik luister altijd naar muziek – van hiphop tot oude soul

“Waar het ook om gaat, wij bouwen snel de oplossing”

Beschikbaarheid:

Joep staat elke woensdag voor je klaar met een digitaal kopje koffie. Via de button hieronder kun je laten weten welke 3 tijdstippen voor jou het beste uitkomen.

Plan een afspraak met Joep

Waar ben je trots op?

Dat we vanuit mijn ontwikkelteam zo snel kunnen schakelen. We werken aan toepassingen voor digitale bewindvoering en hebben daarbij onder meer te maken met de wensen van rechtbanken en bewindvoerders. Waar het ook om gaat, wij bouwen in korte tijd de oplossing. Ik ben ontzettend blij met mijn team.

Waar werk je aan?

Momenteel ligt onze focus op de ontwikkeling van een portaal voor particuliere bewindvoerders. Bijvoorbeeld ouders met het bewind over een kind met een lichamelijke of geestelijke beperking. Als bewindvoerder moet je aan bepaalde verplichtingen voldoen, zoals rapportages indienen of verzoeken om iets te kopen. Dat proces was tot nu toe nog niet gedigitaliseerd voor particulieren, alleen voor professionele bewindvoerders – dus die daar hun geld mee verdienen en worden aangewezen door een rechter. Het portaal is sinds een paar maanden in pilot en wordt binnenkort landelijk uitgerold.

Wat maakt werken bij IVO zo leuk?

Het is een grote organisatie met veel verschillende projecten. Bij al die projecten worden verschillende technieken en tools gebruikt. Er is dus altijd wel iets dat aansluit bij je interesse en je hebt veel ruimte om je te ontwikkelen. Soms bevestigt IVO de vooroordelen over de overheid en moet je veel praten om dingen voor elkaar te krijgen. Maar het is ook een fijne en betrouwbare werkgever die baanzekerheid biedt en goed betaalt.