Dennis van der Burg – Testspecialist

 

Gestart bij IVO Rechtspraak: oktober 2019

Opleiding: bestuurskunde (de Raad voor de Rechtspraak werd toen opgericht en dit kwam veel aan bod tijdens mijn studie, hoe tof is het dan om vele jaren en ervaringen later bij die organisatie aan de slag te gaan!)

Meest favoriete site/app: LinkedIn, NOS.nl en Dumpert, alle drie op het juiste moment en in de juiste dosering

Meest favoriete gadget: ik twijfel tussen mijn iPhone en eSID waarmee ik aan allerlei data en instellingen van mijn auto kan snuffelen, erg leuk

“Achter ons systeem voor zaken in hoger beroep zit een hele wereld”

Beschikbaarheid:

 • Woensdag 19 april tussen 13:00 – 17:00
 • Donderdag 20 april tussen 13:00 – 14:30
 • Vrijdag 21 april tussen 10:00 – 12:00 en
  tussen 13:00 – 15:00
 • Maandag 8 mei tussen 10:00 – 12:00 en
  tussen 13:00 – 15:00
 • Woensdag 10 mei tussen 10:00-  12:00 en
  tussen 13:00 – 16:00
 • Donderdag 11 mei tussen 10:30 –  11:00 en
  tussen 13:00 en 15:30

Via de button hieronder kun je laten weten welke 2 tijdstippen voor jou het beste uitkomen.

Plan een afspraak met Dennis

Waar ben je trots op?

Ik zal niet snel zeggen dat ik ergens trots op ben, maar waar ik heel blij van word zijn de demo’s die ik vanuit ons scrumteam aan gebruikers geef. Daarbij kunnen ze meekijken met wat er gaat veranderen aan hun systeem en meteen vragen stellen. Erg interessante sessies, waarbij steeds meer mensen aanhaken. Ontzettend leuk, want dat is waar we het allemaal voor doen!

Waar werk je aan?

Ik ben tester van een systeem waarin gegevens rond strafrechtzaken in hoger beroep worden vastgelegd, van misdrijf tot vonnis. Daar zit een hele wereld achter, erg boeiend. Want ons systeem heeft koppelingen met allerlei systemen en ketenpartners in de strafrechtketen. Dat vraagt afstemming, samenwerking en soms ook wat geduld, niet helemaal mijn sterkste punt (lacht).

Wat maakt werken bij IVO zo leuk?

Ik doe graag dingen vanuit een maatschappelijke betrokkenheid. Zo heeft ons team meegewerkt aan een portaal dat slachtoffers inzicht geeft in hun zaak. Een mooi voorbeeld hoe technologie mensen helpt en waarom ik in de IT zit. Ik heb ook leuke collega’s en een hecht team. Bijzonder aan IVO is de aandacht voor medewerkers, bijvoorbeeld de kleine blijken van waardering en verrassingen. Door corona en werken op afstand kunnen sommige dingen niet meer, maar er wordt gekeken naar wat er wél kan. Dat is kenmerkend voor IVO, vind ik.