De IVO Rechtspraak top 5

doetertoe1. Je werk doet ertoe

In onze rechtsstaat zijn vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor elke burger heel belangrijk. Als medewerker van IVO Rechtspraak, lever je daar een grote bijdrage aan. Werken bij de rechtspraak is werken voor een organisatie die er echt toe doet in de maatschappij.

ontwikkelen2. Je blijft je ontwikkelen

Bij IVO Rechtspraak  gaat het niet over enen en nullen, maar over mensen die volop in beweging zijn en zichzelf blijven ontwikkelen. De IVO Rechtspraak Academy helpt je daarbij. Door je beter te maken in je vak en je verder te brengen op persoonlijk vlak.

agile3. Wij geloven in Agile

Snel reageren op de klantbehoefte, minder vergaderen en meer verantwoordelijkheid voor jou als teamlid; dat is Agile werken volgens IVO Rechtspraak. Het is een filosofie waar wij in geloven en ook echt naar handelen.

balans4. Een goede balans tussen werk en privé

Werken moet leuk zijn, elke dag opnieuw. Dat maken we mogelijk door te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Bij IVO Rechtspraak vinden we namelijk dat het leven niet alleen om werk draait. Zo flexibel als jij bent, zijn wij dus ook.

geendaghetzelfde5. Geen dag is hetzelfde

Digitalisering verandert de wereld van de Rechtspraak. En daardoor verandert IVO Rechtspraak zelf ook. Geen dag is hetzelfde en dat geeft veel energie. Want verandering inspireert en daagt uit steeds opnieuw het beste uit onszelf te halen.

patrick-binnekamp

“Mensen motiveren en aanmoedigen hun talent en creativiteit te benutten. Daar worden ze nog beter van en het zorgt ervoor dat ze met plezier naar hun werk gaan.”

Patrick Binnekamp,
Scrum Master

charlotte-postma

“Ik krijg alle kans om mijzelf te ontwikkelen, door middel van opleiding, training en cursussen.”

Charlotte Postma,
Young Talent – UX-ontwerper

IVO Rechtspraak. Met recht betrokken

IVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak in Nederland. Een wereld op zich, want de Rechtspraak heeft grote ambities en maakt grote veranderingen door. Dat vraagt om flexibiliteit, creativiteit en pro-activiteit. Eigenschappen die essentieel zijn voor een IVO Rechtspraak medewerker. En die ervoor zorgen dat we met recht betrokken kunnen zijn bij de Rechtspraak én bij de samenleving.

directie-spir-it_1

 

De IVO Rechtspraak Academy zet jou in beweging

Stilstand is achteruitgang. Daar zitten we bij IVO Rechtspraak niet op te wachten en jij natuurlijk ook niet. Daarom doen we er alles aan om jou in beweging te houden. Zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. De IVO Rechtspraak Academy helpt je daarbij. Met trainingen, workshops en opleidingen in je vak. Maar ook op het gebied van je sociale vaardigheden. Elke dag een beetje beter dan de dag ervoor.

academy_1

 

De kernwaarden van IVO Rechtspraak

kernwaarden-spir-it

Complexe zaken simpel maken. Bij IVO Rechtspraak doen we dat door nieuwsgierig en creatief te zijn en lef te tonen. Dat vraagt veel van jou als nieuwe collega. Maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer. We maken graag kennis.

Vacatures bij IVO Rechtspraak

 

Stage bij IVO Rechtspraak

Stage lopen bij IVO Rechtspraak betekent een uitdagende en leerzame stage mét inhoud. Door innovatieve toepassing van informatietechnologie helpen wij de Rechtspraak beter te presteren en gemakkelijker in te spelen op veranderingen. Met visie en door voorop te lopen in onze kennis, helpt IVO Rechtspraak de Rechtspraak concrete resultaten te boeken en meer te halen uit ICT.

Samen met ruim 400 collega’s zorgen onze ICT-stagiaires ervoor dat de bijna 12.000 medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen voor hun klanten. Wij verwelkomen daarom stagiaires die denken vanuit onze klanten. Stagiaires die zich graag persoonlijk en professioneel tijdens hun stage willen ontwikkelen.

Stages bij IVO Rechtspraak