Werken bij IVO Rechtspraak

De IT dienstverlener voor de Rechtspraak

Bekijk direct de vacatures

IVO Rechtspraak. Met recht betrokken

kernwaarden-spir-itIVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak in Nederland. Een wereld op zich, want de Rechtspraak heeft grote ambities en maakt grote veranderingen door. Dat vraagt om flexibiliteit, creativiteit en pro-activiteit. Eigenschappen die essentieel zijn voor een IVO Rechtspraak medewerker. En die ervoor zorgen dat we met recht betrokken kunnen zijn bij de Rechtspraak én bij de samenleving.

Complexe zaken simpel maken. Bij IVO Rechtspraak doen we dat door nieuwsgierig en creatief te zijn en lef te tonen. Dat vraagt veel van jou als nieuwe collega. Maar je krijgt er ook heel wat voor terug.

De IVO Rechtspraak top 5

1. Je werk doet ertoe

In onze rechtsstaat zijn vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor elke burger heel belangrijk. Als medewerker van IVO Rechtspraak, lever je daar een grote bijdrage aan. Werken bij de rechtspraak is werken voor een organisatie die er echt toe doet in de maatschappij.

Bekijk de gehele top 5

De IVO Rechtspraak Academy zet jou in beweging

Stilstand is achteruitgang. Daar zitten we bij IVO Rechtspraak niet op te wachten en jij natuurlijk ook niet. Daarom doen we er alles aan om jou in beweging te houden. Zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. De IVO Rechtspraak Academy helpt je daarbij. Met trainingen, workshops en opleidingen in je vak. Maar ook op het gebied van je sociale vaardigheden. Elke dag een beetje beter dan de dag ervoor.

 • “Mensen motiveren en aanmoedigen hun talent en creativiteit te benutten. Daar worden ze nog beter van en het zorgt ervoor dat ze met plezier naar hun werk gaan.”

  Patrick Binnekamp, Scrum Master
 • Ik krijg alle kans om mijzelf te ontwikkelen, door middel van opleiding, training en cursussen.

  Charlotte Postma, Young Talent – UX-ontwerper
 • Wij maken de vertaalslag van complexe technologie naar gebruiksvriendelijke toepassingen. Daar wordt het werk gemakkelijker, leuker en aantrekkelijker door!

  Edwin Grandia, Solution Architect
 • De waardering van de klant geeft mij veel energie. Dat motiveert mij extra om elke klant optimaal van dienst te zijn.

  Milan Dijkstra, Medewerker KlantContactCentrum