Gerechtssecretaris (Fiscaal Jurist) Aruba

 

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St. Eustatius en Saba is belast met de rechtspraak in het gehele Caribische gedeelte van het Koninkrijk der Nederlanden.

 

Het Gemeenschappelijk Hof werkt als een verzelfstandigde organisatie ter verdere professionalisering en efficiëntie van de rechtspraak.

 

Voor het Gemeenschappelijk Hof, standplaats Aruba roepen wij kandidaten op voor de volgende functie:

 

                 Gerechtssecretaris (Fiscaal Jurist)

 

Wat ga je doen?

 

Je werkt samen met de rechter aan de behandeling van belastingzaken. De kern van het werk is het schrijven van concept-uitspraken. Je bereidt zaken voor en overlegt hierover tijdig met de rechter. Op zitting treed je op als griffier. Na afloop overleg je met de rechter over de uitkomst van een zaak en schrijf je de concept-uitspraak. Je verzamelt relevante wetgeving, jurisprudentie en vakliteratuur.

 

Wat we je bieden?

 

Je komt te werken in een dynamisch en hecht team waarin voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en de BES-eilanden het hele scala van belastingzaken wordt behandeld. Het werk is afwisselend en je kunt in korte tijd veel leren.

 

Wat je verder van ons mag verwachten:

–   een ontwikkeltraject op maat om te worden opgeleid tot senior gerechtssecretaris.

–   afhankelijk van kennis en werkervaring word je geplaatst in schaal 9 met een brutosalaris tussen Afl. 4.380,- en Afl. 6.065,- of schaal 12 met een brutosalaris tussen Afl. 6.578,- en Afl. 8.173,- bij een 40-urige werkweek.

–   verlof van minimaal 176 vakantie-uren bij een werkweek van 40 uur.

–   vakantiegeld 8⅓%.

–   pensioenopbouw volgens het APFA.

–   mogelijkheden voor opleiding om jezelf te blijven ontwikkelen.

–   aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

 

Wat we van je vragen?

 

Je voldoet in ieder geval aan de volgende vereisten:

–   afgeronde universitaire studie fiscaal recht of fiscale economie;

–   praktijk- en schrijfervaring strekken tot aanbeveling;

–   ook pas afgestudeerden komen in aanmerking;

–   goede planner die werkzaamheden weet te prioriteren;

–   flexibel: je kunt je gemakkelijk aanpassen en snel schakelen;

–   je vormt en geeft je eigen mening.

 

Interesse?

 

Zoek jij inhoudelijke veelzijdigheid en uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Dan is deze functie bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie iets voor jou.

Je sollicitatiebrief met cv kun je uiterlijk 31 december 2019 indienen bij Ernesto Kross, vestigingsmanager van het Gerecht in Eerste Aanleg van Aruba, ernesto.kross@caribjustitia.org.

 

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ester Croes-Kelly, medewerker personeelszaken, tel. +297-5265432. Een schrijfopdracht, een medische keuring en een antecedentenonderzoek maken deel uit van de sollicitatieprocedure.