IVO Rechtspraak

IVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak in Nederland. Een wereld op zich, want de Rechtspraak heeft grote ambities en maakt grote veranderingen door. Dat vraagt om flexibiliteit, creativiteit en pro-activiteit. Heb jij de spirit die nodig is om de Rechtspraak als proces en als organisatie beter te maken?

IVO Rechtspraak verandert de wereld van de Rechtspraak. En daardoor verandert IVO Rechtspraak zelf ook. Geen dag is hetzelfde en dat geeft enorm veel energie. Want verandering inspireert en daagt uit steeds opnieuw het beste uit onszelf te halen. En dat gaat niet over enen en nullen. Maar over mensen die volop in beweging zijn en zichzelf blijven ontwikkelen. Creatieve mensen die nieuwsgierig zijn en lef tonen. En die complexe zaken simpel kunnen maken. Bijzondere mensen dus, die met recht betrokken zijn bij de Rechtspraak én bij de samenleving. Want werken bij de Rechtspraak is werken voor een organisatie die er echt toe doet in de maatschappij.

Stage lopen

Stage lopen bij IVO Rechtspraak betekent een uitdagende en leerzame stage mét inhoud. Door innovatieve toepassing van informatietechnologie helpen wij de Rechtspraak beter te presteren en gemakkelijker in te spelen op veranderingen. Met visie en door voorop te lopen in onze kennis, helpt IVO Rechtspraak de Rechtspraak concrete resultaten te boeken en meer te halen uit ICT.

Samen met ruim 400 collega’s zorgen onze ICT-stagiaires ervoor dat de bijna 12.000 medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen voor hun klanten. Wij verwelkomen daarom stagiaires die denken vanuit onze klanten. Stagiaires die zich graag persoonlijk en professioneel tijdens hun stage willen ontwikkelen.

ICT vacatures