1. Je werk doet ertoe

In onze rechtsstaat zijn vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor elke burger heel belangrijk. Als medewerker van IVO Rechtspraak, lever je daar een grote bijdrage aan. Werken bij de Rechtspraak is werken voor een organisatie die er echt toe doet in de maatschappij.

 

2. Je blijft je ontwikkelen

Bij IVO Rechtspraak gaat het niet over enen en nullen, maar over mensen die volop in beweging zijn en zichzelf blijven ontwikkelen. De IVO Rechtspraak Academy helpt je daarbij. Door je beter te maken in je vak en je verder te brengen op persoonlijk vlak.

 

3. Wij geloven in Agile

Snel reageren op de klantbehoefte, minder vergaderen en meer verantwoordelijkheid voor jou als teamlid; dat is Agile werken volgens IVO Rechtspraak. Het is een filosofie waar wij in geloven en ook echt naar handelen.

 

4. Een goede balans tussen werk en privé

Werken moet leuk zijn, elke dag opnieuw. Dat maken we mogelijk door te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Bij IVO Rechtspraak vinden we namelijk dat het leven niet alleen om werk draait. Zo flexibel als jij bent, zijn wij dus ook.

 

5. Geen dag is hetzelfde

Digitalisering verandert de wereld van de Rechtspraak. En daardoor verandert IVO Rechtspraak zelf ook. Geen dag is hetzelfde en dat geeft veel energie. Want verandering inspireert en daagt uit steeds opnieuw het beste uit onszelf te halen.